advies, coaching, training, implementeren

beeaj consult

Projecten

 beeaj consult Heeft afgelopen jaar uiteenlopende projecten op het gebied van Business Intelligence uitgevoerd. Hieronder vindt u een beschrijving van enkele van deze projecten.

Verzekeraar             Microsoft Analysis Services                     Implementatie

 

Voor deze organisatie is in samenwerking met OpenData een datawarehouse ingericht en vervolgens in Analysis Services voor diverse onderdelen van de organisate , zoals Finance, Account Management, en Claims,  OLAP kubussen ontwikkeld die in Excel 2007 pivottables ontsloten worden.

Verzekeraar  Inventarisatie Informatie behoefte

 

Voor deze organisatie is in een korte doorlooptijd een onderzoek verricht naar de informatiebehoefte ten aanzien van het rapportage proces. Dit onderzoek heeft als basis gediend voor de implementatie van een nieuw datawarehouse  en  een Multi-dimensionale analyse omgeving.

Industriele onderneming coaching implementatie BI omgeving

 

Voor deze organisatie zijn medewerkers getrained en gecoached om in korte tijd zelfstandig een datawarehouse en analyse omgeving in SQL Server2005 op te zetten en in gebruik te nemen.

Financial                    Microsoft Analysis Services 2008           Implementatie

 

Voor deze organisatie is een BI systeem ontwikkeld in Analysis Services 2008. Bijzonderheid is dat er een eigen stuk programmering aan Analysis Services (Assembly in C#) is ontwikkeld om iteraties uit te kunnen voeren op diverse OLAP doorsnedes.

Transport                 Microsoft Analysis Services 2008           Implementatie

 

Voor deze organisatie is een BI systeem ontwikkeld in Analysis Services 2008. Bijzonderheid is dat er een volledig cost  management systeem is geimplementeerd.

Milieubranche      Qliview                   Implementatie Duurzaamheidsmonitor

Applicatie voor het meten van CO2 uitstoot en besparing aangepast en uitgebreid

Papierverwerking     Qliview                   Implementatie Duurzaamheidsmonitor

Implementatie van een verkoopinformatiesysteem .